OKULLARDA ORMAN PROGRAMI "Pınar Anaokulu'nda Çocuklar, Doğayı Keşfederken Su ve Orman Bilinciyle Büyüyor!"

Pınar Anaokulu, çocukların doğa sevgisini ve çevre bilincini artırmak adına etkileyici bir okul panosu hazırladı. Mart ayında Dünya Su Günü'nü kutlamak için özel bir program düzenleyen okul, küçük yaş gruplarına su elçileri olarak bilgi vererek suyun önemini vurguladı.

Yeraltı sularını anlatan 2 animasyon filmiyle çocuklara suyun değerini anlatıldı. Ayrıca, ormanın önemine dikkat çekmek amacıyla çocuklara ağaçların faydaları ve dünya için önemi anlatıldı. Orman haftası kapsamında hazırlanan bir başka panoda ise açık hava oyunu olan ip atlama ile çocuklar eğlenceli vakit geçirdi.

Pınar Anaokulu'nun bu etkinlikleri, çocukların doğa ile bağlarını güçlendirerek çevre bilincini artırıyor ve gelecek nesillere daha sağlıklı bir dünya bırakma misyonunu destekliyor.

AÇIK HAVA OYUNU İP ATLAMAAÇIK HAVA OYUNU İP ATLAMASU ELÇİLERİ YERALTI SULARI 2 ANİMASYONU İZLENMESİORMAN HAFTASI PANOSUORMAN TİMİ VE YAKA ROZETLERİDÜNYA SU GÜNÜ PANOSU