"DOĞANIN SESİ OL GELECEĞE UMUT OL"E TWİNNİNG PROJESİ

İnsanlık için önemli bir sorun olan çevre ve iklim değişikliğiyle mücadelede yeni bir umut ışığı parlıyor. Okulumuzun değerli öğretmenlerinden Emine Atalay Tatar, minik öğrencileriyle birlikte "Doğan'ın Sesi Ol, Geleceği Umut Ol" adlı eTwinning projesini başlattı. Bu proje, farklı şehirlerden ve farklı ülkelerden katılımcılarla bir araya gelerek küçük öğrencilere çevre ve iklim değişikliği konusundaki farkındalığı aşılamayı hedefliyor.   Bu proje, çocukları bilinçlendirme ve harekete geçirme amacıyla çeşitli etkinlikler ve çalışmalar içeriyor. Öğrenciler, çevre sorunlarını basitçe anlayabilmek için oyunlar oynuyor, doğa ile etkileşimli aktiviteler yapıyor ve çevre koruma konusunda temel bilgilere sahip oluyorlar.   Projenin bir diğer önemli özelliği ise farklı kültürlerden gelen öğrencilerin bir araya gelerek ortak bir amaç etrafında işbirliği yapması. Bu sayede, minikler sadece kendi çevrelerinde değil, dünya genelinde bir değişim ve dönüşüm için birlikte hareket etme fırsatı buluyorlar.   Emine Atalay Tatar'ın yürüttüğü bu eTwinning projesi, küçük öğrencilerin sadece bugünü değil, geleceği de şekillendirebilecekleri bir fırsat sunuyor. Katılımcıların ortak çabalarıyla, küresel ölçekte çevre ve iklim değişikliğiyle mücadelede önemli adımlar atılması umuduyla, projeye destek veren herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.